اجتماع وتکریم سادات

از رسول اکرم صلی الله علیه و آله روایت شده است که فرمودند: «فرزندان مرا گرامى بدارید. همانا احترام به آنان، احترام من به شمار می‌رود.»


بسیارى از مفسران ذیل تفسیر سوره کوثر، یکى از مفاهیم کوثر را نسل با برکت و ماندگار حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها دانسته‌اند و خداوند متعال به احترام پیامبراکرم صلی الله علیه و آله و حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، چنین مقام ویژه‌اى را براى سادات و امام‌زاد‌گان قرار داده است. لذا تأکید بر تکریم این خاندان، اصلى استوار در فرهنگ اسلامى است.


سادات یکی از عوامل مهم گسترش اسلام در جهان و همواره در ساماندهی و مدیریت و رهبری حرکت‌های انقلابی و مبارزاتی علیه ظلم و بی‌عدالتی، پیشتاز بوده‌اند. واقعیت دیگرى که نشان دهنده نقش مؤثر سادات در پیشبرد اهداف اسلامى و نشر تعالیم اهل بیت است، برخورد شدید مخالفان اهل بیت با آنان است. به گواه تاریخ، سادات و علویان در عصر فرمانروایی حجاج بن یوسف ثقفى، منصور خلیفه غاصب عباسی، هارون و متوکل عباسی و برخی دیگر از حاکمان جور، امنیت جانى و مالى نداشتند و به همین دلیل، به نقاط دوردست کوچ می‌کردند و متفرق می‌شدند. وضع آشفته سادات در دوران خلفاى بنی‌عباس در آثار ادبى و سروده‌هاى شاعران این گونه وصف گردیده است:
آن گوهرهاى گران‌بهایى را که از اقیانوس نبوت و دریاى امامت به دست می‌آمدند، به‌دار می‌آویختند و به همان حال رها می‌کردند تا پیکرشان دچار تعفن گردد، آن گاه جسدشان را سوزانیده، خاکسترشان را در معرض باد قرار می‌دادند. حتى مردم از اینکه به فرزندان خود نام علی، حسن و حسین بنهند، منع شده بودند. از زنده دفن شدن تا به دار زدن، از سوختن تا حبس، منع از خوراک و آب و در زندان از دنیا رفتن، گرفتارى عمومى سادات آن زمان بود.


ازآنجا که احترام و تکریم سادات به مثابه یک ارزش اجتماعی و نمادی از عیّنتِ محبّت اهل بیت در فرهنگ و تمدن اسلامی است، پس بر آن شدیم در دو سال متوالی اقدام به برگزاری بزرگترین اجتماع سادات در ایام دهه ولایت نماییم و از چهره‌های شاخص سادات از اقشار مختلف که منشأ خدمات ارزنده بوده‌اند، تجلیل کنیم و به قید قرعه 8 خانواده از سادات را بصورت خانوادگی به پابوسی امام رئوف علی بن موسی الرضا علیه السلام اعزام نماییم.
قابل توجه سادات معظم.
“مجمع فرهنگی-مذهبی الغدیر” به منظور پاسداری و حراست از هویت سادات به عنوان ذریۀ محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و علی مرتضی و فاطمه زهراء سلام الله علیهم، با فراخوان پویش “من سید هستم” به جمع آوری اطلاعات و آمار سادات پرداخته است.
بانک تخصصی سادات، از برنامه‌های زیرساختی برای جمع آوری آمار و اطلاعات و ظرفیت‌های آنان در جهت شبکه سازی سادات با هدف بهره گیری از این ظرفیت بی بدیل در تاسیس تمدن نوین اسلامی است.
از این رو، از همه سادات ارجمند دعوت می‌نماییم که جهت ثبت و ضبط اطلاعات خود، با مراجعه به سایتalghadirkashan.ir، فرم مربوطه در بانک تخصصی سادات را تکمیل و ارسال نمایند.

راوی

→ خواندن مطلب قبلی

کاروان غدیر

خواندن مطلب بعدی ←

عقد اخوت

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + بیست =