مستبصر تونسی دکتر محمد تیجانی سماوی

استاد دانشگاه سوربن فرانسه، نویسنده کتاب های آن گاه هدایت شدم، اهل سنت واقعی، همراه با راستگویان و… دانشمند برجسته تونسی که با عنایت اهل بیت علیهم السلام به مذهب تشیع مشرف گردید.
قرآن کریم می‌فرماید: «وَ إِذا قیلَ لَهُمُ اتَّبِعُوا ما أَنْزَلَ اللَّهُ قالُوا بَلْ نَتَّبِعُ ما أَلْفَیْنا عَلَیْهِ آباءَنا أَ وَ لَوْ کانَ آباؤُهُمْ لا یَعْقِلُونَ شَیْئاً وَ لا یَهْتَدُون‏.» «وقتی که از آنها خواسته می‌شود به راه حق بیایند، می‌گویند ما به دین پدران مان می‌مانیم. هرچند که پدرانشان راه اشتباهی را می‌رفته‌اند.» این خیلی سخت است از راهی بیایید که جایگاه و فکر آبا و اجداد و همه و همه در مسیر دیگری بوده‌اند و شمابخواهید اینها راتغییر دهید.همانطور که خداوند در قرآن کریم می‌فرماید: خیلی سخت است که انسان آن قبله را که دارد، عوض کند و برگردد به بیت المقدس. من الحمدلله از راه تحقیق و بحث علمی به راه شیعه رسیدم، نه مثل شما شیعیان که از پدرانتان پیروی می‌کنید و راه را آموخته‌اید. بله شیعه شدن آسان نیست. می‌دانید که شیعیان در طول تاریخ چقدر اذیت شدند. من هم همه دوستانم را از دست دادم. همه ائمه جماعاتی که من را قبول داشتند من را ترک کردند و حتی فتوا دادند که ایشان کافر شده، یهودی شده و مشرک شده. جواب سلام ایشان حرام است و نباید داد و… آمدم نزد شهید صدر و گلایه کردم، گفتم خیلی سخت شده. ایشان گفتند صبر کن. اذیتهایی که به پیشینیان تو شده خیلی بیشتر از این ها بوده .ان شاءالله فرجی خواهد شدو همانطور هم شد. اولین بار امام کاظم علیه السلام را در خواب دیدم و به من دستور دادند که این کتاب را بنویس که من کتاب «آنگاه هدایت شدم» را نوشتم و خودم نمی‌دانستم که ندای پیروزی بعد از توزیع این کتاب دردولتهای عربی، خواهد آمد. سید علی خامنه‌ای (حفظه الله) هم فرمودند: «خیلی لیاقت می‌خواست که شما بتوانید کتابی را در وصف اهل بیت علیهم السلام با این نطق بنویسید و این بهترین کتابی است که من در این موضوع خوانده‌ام. خداوند افراد خاص و کمی را این گونه انتخاب می‌کند.» این کتاب 6 ترجمه دارد و 200 بار چاپ شده. در آفریقا بیش از 2 میلیون نفر با این کتاب شیعه شدند و در ترکیه 18 هزار نفر هستند که رهبرشان گفته نصف آنها با این کتاب شیعه 12 امامی شدند. این خودش یک مسأله‌ای است که افرادی که شیعه می‌شوند کتاب می‌نویسند و این مطلب بسیار خوبی است. الان اشخاصی به من می‌رسند و می‌گویند اجازه بدهید خاک پای شما را ببوسیم، چون شما ما را به راه هدایت راهنمایی کردید. اما این افتخاری است که من از اهل بیت علیهم السلام دارم.


متأسفانه اثر واقعه غدیر در قلوب شیعیان نماند. خلاصه می‌گویم، همانطور که خبر دارید: قضیه غدیر در حجه الوداع اتفاق افتاد و بعد از آن قضیه رحلت نبی مکرم اسلام و قضیه سقیفه و… اینکه خلیفه دوم پس از رحلت پیامبر از همه خواست که تمام احادیث را بیاورند برای این نبود که احادیث را ثبت و ضبط کند بلکه آنها همه‌ی احادیث را آتش زدند و یکی از آنها هم گفت که چون اختلاف در این احادیث زیاد بود این کار را کردیم و از این پس، کتاب خدا برای حکم کردن کافی است: «حسبنا کتاب الله.» فلذا احادیثی که مربوط به اهل بیت پیامبر بود به این ترتیب نابود شد و آن ندایی که آنها آورده بودند همان ندایی است که برخی شبکه‌های ماهواره‌ای در آن کار می‌کنند که این علی که شما می‌گویید کجای قرآن است؟ این علی که شما می‌گویید جزء اصول دین است و بدون آن جهنمی هستیم، چرا در قرآن ذکر نشده است؟ و چون تفسیر این آیات در احادیث بوده، این احادیث را سوزاندند!. باید توجه داشت که بعد از 25سال وقتی عثمان کشته شد و مردم حضرت علی علیه السلام را انتخاب کردند حضرت از صحابه پرسیدند: آیا شما واقعه غدیر را دیده‌اید و یا شنیده‌اید؟
30 نفر در آن جمع گفتند: بله، ما واقعه غدیر را دیده‌ایم، این مسأله ذکر و احیای غدیر بود بعد از 25 سال که خلفا آن را مخفی و پنهان کرده بودند. غدیر یک مسئله بسیار مهم تاریخی بود، مسأله حکومت ، رهبری و ولایت است. شما این دعا را زیاد می‌خوانید: « اللهم انا نرغب الیک فی دوله کریمه تعز بها الاسلام و اهله و تذل بها النفاق و اهله…» خداوند این دعا را برای شما به استجابت رسانده است. من زمان شاه که به ایران آمده‌ام هیچ عظمت و عزتی برای علما و رهبران دینی ندیدم.اما الان حکم شرعی و حکم مملکت با علمای دینی است. ما مسلمان ها هیچ عزتی در هیچ جای جهان نداشتیم، حتی از پرنده‌ای که بر سر ما می‌پرید می‌ترسیدیم. اما الان قضیه فرق می‌کند. ما در دنیا عزت داریم. من از اولین افرادی بودم که در نوفل‌لوشاتو با امام خمینی(ره) بیعت کردم. این شعار «خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگه دار» را حفظ کردم و ان شاءالله این شعار منطبق است بر رهبر عزیزمان.آیا واقعا دعای شما به استجابت نرسیده است ؟«تعز بها الاسلام و اهله…»؟

راوی

→ خواندن مطلب قبلی

حجت الاسلام والمسلمین شیخ کاظم صدیقی

خواندن مطلب بعدی ←

حضرت آیت‌الله العظمی شیخ جعفر سبحانی

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + هفده =