شاید در جهان وقتی نام شیعه به میان میآید، در ذهن مخاطبان مراسم عاشورای حسینی تداعی گردد و شیعه را به عاشورا بشناسند. برای خود شیعیان نیز، این ایام حال و هوایی مثال زدنی و بی بدیل رقم میزند. نصب بیرق، پرچم و کتیبه عزا در این مناسبت از اعمال حسنه ای ست که شیعیان خود را ملزم به آن میدانند.
اما وقتی در روایات دقیق میشویم علاوه بر تاکید در تعظیم شعائر حسینی روزی را مییابیم که با وجود به تاکید بسیار ویژه اهل بیت علیهم السلام بر آن، هنوز آن طور که باید و شاید در کانون توجهات قرار ندارد، روزی که خاندان پیامبر آن را عید الله اکبر یعنی عید بزرگ خدا دانستهاند و چه بسیار است روایاتی با این مضمون که از عظمت این روز گفتهاند.
از آنجا که مظاهر شعائر اسلامی نیاز به تبلیغات و اطلاع رسانی بین آحاد جامعه دارد، با توجه به اهمیت عیدالله اکبر، عید سعید غدیر خم، علاوه بر آشنایی مردم و جوانان با معارف اهل بیت (علیهم السلام) باید با طرحها وبرنامههای متنوع، سیمای شهر را در هرکوی و برزن به ذکر فضائل حضرت امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) مزین نمود و خلعتی از ولا و مهر صاحب غدیر برچهره شهر پوشاند.
این امر مهم یکی از سیرههای جاری سالیان متمادی مجمع فرهنگی-مذهبی الغدیر است، که اجمالا به آن اشاره میشود:
– چاپ و نشر بروشورها و پوسترهای فرهنگی ویژه عید سعید غدیر خم
– نصب قاب بنر، پرچم، پلاکارد و تراکتهای فرهنگی مزین به سخنان مولی الموحدین در معابر، میادین و مراکز فرهنگی، آموزشی، درمانی، تجاری و…
– چراغانی، نورپردازی و آذین بندی و ایجاد جلوههای بصری چشم نواز در میادین و معابر.